Израелски войник оживя по чудо, за да разкаже как е

...
Израелски войник оживя по чудо, за да разкаже как е
Коментари Харесай

„Чудотворният“ войник на IDF си спомня, че е бил прострелян 12 пъти от Хамас, след което се е правил на мъртъв сред загинали другари

Израелски боец оживя по знамение, с цел да опише по какъв начин е била простреляна 12 пъти от Хамас на 7 октомври и лежи неподвижно измежду нея мъртви другари, „ чакащи последния патрон. “

Първият лейтенант Идън Рам от израелските сили за защита — която към този момент е станала и върви още веднъж — разказа в прочувствена онлайн обява по какъв начин е била ситуирана в базата на Южния окръг Урим с 12 други бойци, когато са били нападнати от засада на терористите, с въоръжени мъже стреляха по Рам в крайници тъкмо когато тя стигна до оперативната зала въз основата.

Заклещени в стаята, раненият боец и шестима сътрудници военнослужещи не можеха да създадат нищо, с изключение на да чакат, до момента в който Хамас взриви всяка защитна врата, до момента в който най-сетне стигнаха до войските на ИД, отприщвайки залпов огън по тях, спомня си тя.

„ През всичко това не бях сигурен дали съм жив или мъртъв “, написа Рам на October7.org за момента, в който 12 патрона удариха тялото й.

„ Чувствах се мъртъв, само че към момента можех да виждам, слушам и чувст...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР