Израелски офицер разказа, че е открил тяло на обезглавено бебе

...
Израелски офицер разказа, че е открил тяло на обезглавено бебе
Коментари Харесай

Израелски офицер твърди, че е открил обезглавено бебе в един от кибуците, атакувани от Хамас

Израелски офицер описа, че е разкрил тяло на обезглавено бебе в един от кибуците, атакувани от палестинското придвижване " Хамас " на 7 октомври, съобщи Франс прес и Българска телеграфна агенция.

Ръководителят на групата за търсене и избавяне към армията, полковник Голан Ваш, описа, че е намерил тялото на майка, защитавала бебето си, до момента в който претърсвал отломките от кибуча Беери в Южен Израел три дни след офанзивата на " Хамас ". Той добави, че когато е извадил тялото на майката, той е разкрил и обезглавено бебе, взел го е на ръце и след това го е сложил персонално в чувал за трупове. Полковникът описа това пред публицисти по време на проведена аудиенция в Кфар Аза, различен кибуц, нападнат от " Хамас ".

Над 1400 души бяха убити в Израел при офанзивата на " Хамас ". А близо 230 души бяха отвлечени от ислямистите. 

" Хамас " отхвърли, че негови членове са убивали бебета по време на офанзивата. Израелски медии първи оповестиха за обезглавени бебета. Първоначално тези информации бяха подкрепени от израелски публични лица, преди израелски представители да заявят, че не могат да ги потвърдят. 

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън също загатна за обезглавяване на бебета, преди неговата администрация да посочи, че той не е виждал фрагменти от сходни жестокости.

Израелският равин Израел Вайс, който е измежду лицата, отговарящи за идентификацията на убитите по време на нападението на " Хамас ", съобщи на 16 октомври, че е видял обезглавени бебета, дами и деца.

Никакви фотоси или видеа на обезглавени бебета не са се появили до момента.

" Хората ме питат по какъв начин е допустимо да не съм правил фотоси. Отговарям им: " Съжалявам. Имам деца. Има граници. Не фотографирам обезглавени бебета ", съобщи полковник Ваш.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР