Израелски журналисти критикуват посещението на технологичния милиардер Илон Мъск в

...
Израелски журналисти критикуват посещението на технологичния милиардер Илон Мъск в
Коментари Харесай

Израелски журналисти критикуват посещението на Илон Мъск в Израел на фона на обвинения в антисемитизъм: `Това е доста откровено грубо`

Израелски публицисти подлагат на критика визитата на софтуерния милиардер Илон Мъск в Израел тази седмица, защото притежателят на X е изправен пред обвинявания в антисемитизъм.

В понеделник Мъск се срещна с израелския министър председател Бенямин Нетаниху, израелския президент Исак Херцог, както и фамилиите на израелските заложници, взети от Хамас. Той също по този начин обиколи израелски кибуц, където цивилни бяха убити на 7 октомври по време на терористични офанзиви.

Но пътуването му не беше приветствано от всички в Израел, изключително от членовете на медиите.

Израелски публицисти подлагат на критика визитата на притежателя на X Илон Мъск в Израел на фона на обвинявания в разпространяване на антисемитизъм в обществената му медийна платформа. (Амос Бен-Гершом (GPO) Раздаване посредством Getty Images)

„ Крещящият антисемит и издател на антисемитизъм Илон Мъск би трябвало да бъде личност нон грата в Израел “, написа основният редактор на Haaretz Естер Соломон на X. „ Вме...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР