Израелската SolarEdge Technologies, която произвежда основно соларни панели и друго

...
Израелската SolarEdge Technologies, която произвежда основно соларни панели и друго
Коментари Харесай

Една от най-големите в света компании за соларни панели се преструктурира и съкращава много служители

Израелската SolarEdge Technologies, която създава главно слънчеви панели и друго съоръжение за слънчева сила, разгласи желанието си да понижи личния състав с към 16%, се споделя в известие на компанията.

SolarEdge, която е една от най-големите в света компании за слънчеви панели, възнамерява да редуцира към 900 чиновници в границите на програмата си за преструктуриране, ориентирана към понижаване на оперативните разноски. От тях към 500 души ще изгубят работата си в индустриалните обекти на компанията.

" Взехме доста сложното, само че належащо решение за редуциране на работни места, а също и да предприемем други ограничения за понижаване на разноски, с цел да приведем общата конструкция на разноските си в сходство с бързо изменящата се пазарна динамичност ", разяснява въпроса основният изпълнителен шеф на компанията Цви Ландо.

Компанията неотдавна спря производството си в Мексико и понижи индустриалния потенциал в Китай. Освен това, израелската компания се отхвърли от проектите си да създава леки търговски електрически автомобили.

От SolarEdgeу прецизират, че ще дават спомагателна информация за огромното преструктуриране в края на февруари, при публикуването на информацията за финансовите резултати за тримесечието.

Пазарната капитализация на компанията е паднала с 16,6% през последните три месеца (до 3,9 милиарда долара), до момента в който за същия интервал борсовият показател Nasdaq Composite набъбна със 17,9%.
 Забраняват вноса в Европейски Съюз на китайски слънчеви панели?
Забраняват вноса в Европейски Съюз на китайски слънчеви панели?

Инициативата е на Франция, следва обсъждане
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР