Израелската разузнавателна служба МОСАД е провела операция в Иран, това

...
Израелската разузнавателна служба МОСАД е провела операция в Иран, това
Коментари Харесай

МОСАД проведе операция в Иран

" Израелската разследваща работа МОСАД е провела интервенция в Иран ", това написа вестникът от Еврейската страна " Джерусалем пост ".

" В хода на акцията е бил арестуван началник на група терористи. По време на разпита Юсуф Шахбази Абасалило е признал, че е работил за елитното военно поделение на Техеран Корпус на стражите на Ислямската гражданска война ", добави основаното в Ерусалим издание.

" Мъжът е споделил, че е вербувал и управлявал няколко пакистанци. Тяхната задача е била да откриват наблюдават и унищожават израелски жители в Кипър. Благодарение на получена от МОСАД информация пакистанците са били задържани при взаимна интервенция на израелски и кипърски служби ", написа още " Джерусалем пост.

" Главатарят на терористите обаче е съумял да избяга. Гражданинът на Ислямската република е минал през територията на приетата единствено от Анкара Севернокипърска турска република и притиснал в Истанбул. Оттам той е отлетял за Техеран ", продължи описа си вестникът.

" МОСАД е проследила Абасалило в родината му и го задържала. Службата не посочи неговото местоположение ", добави медията.

 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР