Израелската дизайнерка Инбал Дрор потвърди, че е получила поръчка от

...
Израелската дизайнерка Инбал Дрор потвърди, че е получила поръчка от
Коментари Харесай

Израелска дизайнерка ще шие булчинската рокля на Меган Маркъл

Израелската дизайнерка Инбал Дрор удостовери, че е получила поръчка от двореца "Кенсингтън " за булчинската рокля на Меган Маркъл, годеницата на английския принц Хари, оповестява Българска телеграфна агенция.

Меган Маркъл към този момент е получила схема за утвърждение. Дрор е създавала тоалети за звезди от ранга на Бионсе и Наоми Уотс. Нейните модели са с доста орнаменти, нормално имат транспарантен детайл и огромно деколте.

Марката е позната в Съединени американски щати, само че във Англия нейни тоалети се оферират единствено в един бутик. Виктория Бекъм също искаше да създаде булчинската рокля на Меган Маркъл.



Хари и Меган оповестиха годежа си през ноември. Двамата описаха обществено, че предлагането за брак пристигнало, до момента в който двамата приготвяли пиле в двореца "Кенсингтън ". Връзката пък почнала единствено преди година и половина - през юли 2016 година. Запознала ги тяхна обща другарка.

Седмици след първата си среща, двамата прекарали няколко страхотни дни единствено двамата в Ботсвана, а по-късно полагали всички старания да не прекарват повече от 2 седмици без да се виждат. През есента на тази година Хари срещнал Меган с баба си Елизабет, а при започване на ноември пристигнало и предлагането за брак. Сватбеното празненство ще е на 19 май 2018 година в прелестната катедрала "Свети Джордж " в двореца "Уиндзор "

Това ще е втори брак за Меган Маркъл. Актрисата беше омъжена за продуцента Тревър Енгелсънот 2011 до 2014 година. Именно заради тази причина бабата на Хари – кралица Елизабет II може да не участва на сватбеното празненство на 19 май. През 2005 година Нейно Величество не се появи на гражданската гала на принц Чарлз и Камила Паркър-Боулс.

Тъй като и двамата бяха разведени, Чарлз и Камила подписаха брак в кметството Гилдхол, вместо на обичайна за кралски особи обилна църковна гала. Наблюдателите тогава разясниха, че тя не е участвала на бракосъчетанието, защото съгласно нея то е несъвместимо с ролята й на висш шеф на Англиканската черква, която тя приема прекомерно съществено.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР