Израелската делегация и директорът на ЦРУ Уилям Бърнс са напуснали

...
Израелската делегация и директорът на ЦРУ Уилям Бърнс са напуснали
Коментари Харесай

Израел и ЦРУ напуснаха преговорите в Египет

Израелската делегация и шефът на Централно разузнавателно управление на САЩ Уилям Бърнс са напуснали Кайро, който е хазаин на договарянията за преустановяване на огъня в Ивицата Газа и за освобождение на държаните от радикалната палестинска формация " Хамас " израелски заложници.

Това съобщи организация Ройтерс, като се базира на два източника от египетските сили за сигурност.

Междувременно представителят на Съвета за национална сигурност в Белия дом Джон Кърби съобщи, че огромна военна интервенция в Рафах - на южната граница на Газа, няма да докара да реализиране на общата цел на Тел Авив и Вашингтон, а точно проваляне на " Хамас ".

Кърби добави, че Съединените щати не престават към този момент да доставят на Израел оръжията, от които се нуждае. 
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР