Израелската болница Ичилов започна да допуска роднини, облечени в защитно

...
Израелската болница Ичилов започна да допуска роднини, облечени в защитно
Коментари Харесай

Израелска болница позволява на близки на безнадеждно болни от коронарвирус да се сбогуват с тях

Израелската болница " Ичилов " стартира да позволява родственици, облечени в защитно облекло, да се сбогуват със свои близки, които умират от ковид, и прикани останалите лечебни заведения да последват образеца й, съобщи ДПА.

" Историите за пациенти, които умират в самотност, съгласно мен, като човек и като управител, са ужасяващи ", уточни през днешния ден в изказване Рони Гамзу - основният изпълнителен шеф на " Ичилов ", която се намира в Тел Авив.

Здравната система е задоволително гъвкава и по тази причина " ние в " Ичилов " изготвихме инструкции, които влизат в действие незабавно и ще разрешат на членове на фамилията, облечени напълно с обезпечено от болничното заведение защитно облекло, да се сбогуват с околните си ", сподели Гамзу.

" Това е наш честен дълг като медицински личен състав и като човешки същества ", уточни още той.

Гамзу сподели още, че съгласно него светът би трябвало да последва този образец.

Болница " Ичилов " посочи, че е първата болница в международен мащаб, която разрешава на близки на безнадеждно заболели от ковид да се сбогуват персонално.

В Израел над 800 души са дали позитивни проби за ковид, 127 са в тежко положение, а 106 са на апаратна вентилация. Смъртните случаи са 46, до момента в който 477 са се възстановили и са изписани.

Други лечебни заведения в Израел също търсят способи по какъв начин да стане допустимо околните да се взимат последно довиждане с заболели родственици.
Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 522 19 18 37 Света 1 217 724 16 271 65 832 253 744 Заразени* Нови Починали България 522 19 18 Света 1 217 724 16 271 65 832
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР