Израелската армия заяви в прессъобщение рано в петък, че е

...
Израелската армия заяви в прессъобщение рано в петък, че е
Коментари Харесай

Израелската армия докладва за над 100 ударени цели на Хамас

Израелската войска съобщи в прессъобщение рано в петък, че е направила удари през нощта по " повече от 100 оперативни цели , принадлежащи на терористичната организация " Хамас ", убивайки екстремист, забъркан в атаката в Южен Израел, написа съветската работа на " Би Би Си ".

" Изтребителите на израелските военновъздушни сили нанесоха удари по повече от 100 цели на " Хамас ", в това число под земята тунел, оръжейни хранилища и " десетки оперативни командни центрове " се споделя в изказването.

Също по този начин се оповестява, че Амджад Маджед Мухаммад Абу Оде - сътрудник на " Хамас ", който взе участие в избиването на цивилни израелци в Южен Израел - както и  " терористичен отряд " , обвързван с въздушни удари против Израел,  са били " обезвредени " вследствие на целеустремен удар против град Газа.

Израелските сили съобщиха и за заличаване на оръжия, намиращи се в джамия в региона на Джабалия. В отчета не се споделя нищо за удар по постройка до черква в Газа.

Контролираното от " Хамас " вътрешно министерство на Газа разгласи по-рано, че е умъртвил и ранил " огромен брой " хора, укриващи се там. Очевидци на удара споделиха пред Агенция Франс Прес, че той е блъснал цел покрай църквата Св. Порфирия.

Това е най-старата черква в Газа. Според очевидци детонацията е развалила фасадата на църквата и е унищожила изцяло постройката до нея . Израелската войска разгласи, че ревизира информацията за удара и последствията от него.
 Убит и ранени след замяна на огън сред Израел и
Убит и ранени след замяна на огън сред Израел и " Хизбула "

Сражнията не престават от 7 октомври
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР