Израелската армия заяви, че има индикации, че Хамас е държал

...
Израелската армия заяви, че има индикации, че Хамас е държал
Коментари Харесай

Израел: Хамас е държал заложници в болница в Газа

Израелската войска съобщи, че има индикации, че " Хамас " е държал в болница в линията Газа заложници, които е взел по време на офанзивата на 7 октомври, съобщи Франс прес. 
Всичко по тематиката: Войната сред Израел и Хамас 980
Става дума за педиатричната болничното заведение " Рантизи " в град Газа. Сред индикациите, с които разполагала израелската войска, били открит от военните бебешки биберон или част от въже, завързано за стол, съобщи представителят на израелската войска Даниел Хагари и показа фрагменти в поддръжка на изказванията.

Говорителят добави, че в този момент се води следствие, само че израелската войска разполагала и с разследващи данни, потвърждаващи съмненията ѝ.

" Освен това ние открихме доказателства, че терористите от " Хамас " са се върнали на 7 октомври в тази болница, откакто са избили израелци в техните домове ", добави Хагари.

Сред доказателствата били мотоциклет със следи от патрон, употребен от " Хамас " по време на офанзивата на 7 октомври против израелската територия, предава Българска телеграфна агенция.

Израелската войска заяви, че е разкрила и инфраструктура на " Хамас " в подземията на болничното заведение, а армейският представител Хагари се появи във видео от това място. След откритите там оръжия има пояси с експлозиви, гранати, автомати AK47, взривни устройства, миномети и др, описа Хагари.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР