Израелската армия заяви, че е убила десетки палестински бойци и

...
Израелската армия заяви, че е убила десетки палестински бойци и
Коментари Харесай

Израел уби третия човек в йерархията на Хамас и арестува над 200 предполагаеми терористи

Израелската войска съобщи, че е умъртвила десетки палестински бойци и е арестувала над 200 души при огромна интервенция през вчерашния ден в най-големия болничен комплекс в линията Газа - болничното заведение " Аш Шифа ", съобщи Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция.
.
Вашингтон удостовери гибелта при интервенцията на зам.-ръководителя на военното крило на " Хамас " Маруан Иса, определян като трети човек в йерархията на групировката. Той е най-високопоставеният представител на палестинското ислямистко придвижване, погубен от израелската войска в линията Газа от началото на войната на 7 октомври 2023 г. 

" Ликвидирахме повече от 20 терористи в болничния комплекс " и " над 20 в региона към болничното заведение ", съобщи представителят на израелската войска контраадмирал Даниел Хагари. Той добави, че са били арестувани " повече от 200 хипотетични терористи ".

Министерството на здравеопазването на линията Газа, следено от " Хамас ", заяви за " десетки убити и ранени ", множеството от които цивилни, при израелската военна интервенция в болничното заведение " Аш Шифа ", само че не уточни точни цифри.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР