Израелската армия съобщи в петък, че е убила Али Абед

...
Израелската армия съобщи в петък, че е убила Али Абед
Коментари Харесай

Израел ликвидирал висш командир на ракетното звено на Хизбула

Израелската войска заяви в петък, че е умъртвила Али Абед Ахсан Наим, заместник-командир ракетното звено на Хизбула, при въздушен удар в региона на Базурие в Ливан, предава Ройтерс.

В изказването се споделя, че той е бил един от водачите на подкрепяната от Иран милиция и отговарял за ракетния огън с тежки бойни глави и се споделя, че е виновен за провеждането и планирането на офанзиви против цивилни израелци.

Тази нощ, оповестяват сирийски медии.

Предполага се, че при нападението на Израелските сили за защита (IDF) в сирийската провинция Алепо са починали " минимум 36 сирийски бойци ". Това разкри Сирийският център за наблюдаване на човешките права в обява в X.

Според известия в сирийските медии офанзивата е поразила ракетни хранилища на групировката " Хизбула " в южното предградие на Алепо Джибрин, покрай интернационалното летище в Алепо.

Ливанската " Хизбула " съобщи на 27 март, че е , северен израелски град покрай границата с Ливан, в отговор на смъртоносните израелски удари против,

Израелската войска и ливанската въоръжена формация паралелно с войната в Газа. " Хизбула " не разяснява незабавно гласуването в Организация на обединените нации.
 Ливан прикани за напън върху Израел да спре освен войната в Газа
Ливан прикани за напън върху Израел да спре освен войната в Газа

Израел да спре да нападна Ливан, настоя министър председателят
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР