Израелската армия по молба на САЩ и редица европейски страни

...
Израелската армия по молба на САЩ и редица европейски страни
Коментари Харесай

По молба на САЩ израелската армия е евакуирала от Сирия членове на неправителствена организация

Израелската войска по молба на Съединени американски щати и редица европейски страни е осигурила евакуацията на членове на неназована неправителствена организация от южните региони на Сирия до територията на прилежаща страна, заяви тази заран без повече детайлности пресслужбата на израелските въоръжени сили, представена от ТАСС. По информация на в. " Йедиот ахронот " при секретна интервенция близо 800 души са били трансферирани през Израел в Йордания от Южна Сирия, където сега се води атака на сирийската войска против силите на опозицията.

В известието се споделя, че евакуираните са членове на сирийска гражданска организация и техните фамилии. Си Ен Ен заяви на 16 юли, че съгласно американски източници Вашингтон разисква със съдружниците си опцията за евакуация от Сирия на членове на " Белите каски ", напомня ТАСС, представена от Българска телеграфна агенция. Тази организация изнесе данните за химическата офанзива в Дума на 7 април т.г.

Йорданската организация Петра оповестява, че 800-те евакуирани сирийци ще бъдат изведени в три страни - Германия, Англия и Канада през идващите три месеца, а до тогава те ще се намират на особено охранявано място на територията на Йордания под грижите на Организация на обединените нации.
Съединени американски щати поддържат финансово " Белите каски " от 2013 година За това време организация е получила над 33 млн. $.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Сирийската рецесия (1387)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР