Израелската армия каза, че е задържала десетки терористи в района

...
Израелската армия каза, че е задържала десетки терористи в района
Коментари Харесай

Израелската армия: Задържахме десетки терористи в района на болница в Газа

Израелската войска сподели, че е задържала " десетки терористи " в региона на болница " Камал Адуан " в северната част на линията Газа, съобщи ДПА.
Всичко по тематиката: Войната сред Израел и Хамас 1250
Силите за защита на Израел (ЦАХАЛ) разпространиха фрагменти, на които се виждат палестинци в нищожно облекло, поставящи оръжията си на земята.  

В известието на ЦАХАЛ се показва, че армията, в съдействие с израелската работа за вътрешно разузнаване " Шин Бет ", е локализирала постройка, употребена от " Хамас ", покрай болница " Камал Адуан ". В хода на интервенцията израелските сили са влезнали в конфликт с няколко въоръжени членове на групировката в региона, част които са били убити. Според известието на израелските военни към 70 терористи от " Хамас " са се предали.

Разпространените през днешния ден фрагменти наподобяват записи от предходната седмица, които предизвикаха отвращение, тъй като на тях се виждаха палестинци по долни дрехи, задържани в линията Газа, отбелязва ДПА. 

Междувременно палестинското здравно министерство заяви, че броят на убитите палестинци в атакувания от Израел анклав е достигнал 18 787, добавя Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР