Израелската армия е провела операция по маркиране на дома, обитаван

...
Израелската армия е провела операция по маркиране на дома, обитаван
Коментари Харесай

Рушат дома на убийците на изреския войник Двир Сорек

Израелската войска е провела интервенция по маркиране на дома, населяван от братята Насир и Касим Асараф, на 30 и 24 години надлежно, арестувани за убийството на боеца Двир Сорек.

Бойци от бригадата на въоръжените сили на еврейската страна (ЦАХАЛ) "Юдея " са провели интервенция в източното село Бейт Кахил и сложили маркировка, че постройката ще бъде сринатата в скоро време. "Роднините на двамата арестувани са известени за идните ни дейности ", е пишело в официалното съобщение на ЦАХАЛ, съпроводено с фрагменти от снощната интервенция и ареста на двамата мъже на 10 август. Според палестински медии ЦАХАЛ е арестувал и още двама души във връзката с убийството на 19-годишния собствен чиновник. От Тел Авив към момента не нито удостоверили, нито опровергали информацията.

Бащата на Двир Сорек – известният в близкоизточната страна журналист Йоав Сорек е поздравил ЦАХАЛ за сполучливата интервенция по залавянето на убийците на сина си. В същото време той е изразил страдание, че терористите са били хванати живи. "Аз не желая да ги виждам тези хора ", е допълнил журналистът, представен от израелската редакция на нюзру.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР