Израелската армия е издала най-подробното предупреждение досега на Хизбула в

...
Израелската армия е издала най-подробното предупреждение досега на Хизбула в
Коментари Харесай

Израел отправя най-подробното предупреждение на Хизбула, докато войната в Газа започва четири месеца

Израелската войска е издала най-подробното предизвестие до момента на Хизбула в прилежащ Ливан, че ще бъде „ подготвена да нападна неотложно “, в случай че бъде предизвикана.

Коментарите пристигнаха, когато военните описаха за дейностите си по северната граница по време на четиримесечната война в Газа и направиха рядко удостоверение за десетки въздушни удари в Сирия против екстремистичната формация.

„ Ние не избираме войната като наш първи приоритет, само че ние сигурно сме готови “, сподели военният представител Даниел Хагари, добавяйки: „ Ние ще продължим да действаме на всички места, където участва Хизбула, ще продължим да действаме на всички места, където е належащо в Близкия изток. Това, което е правилно за Ливан, е правилно и за Сирия и е правилно за други по-отдалечени места. атакувайте Хизбула, в случай че е належащо.

Усилията за превъзмогване на необятни пропасти сред Израел и Хамас в устрема към преустановяване на огъня продължиха в района, където има опасения за по-широка война със съюзнич...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР