Израелска ракетна атака, насочена към околностите на столицата на Сирия

...
Израелска ракетна атака, насочена към околностите на столицата на Сирия
Коментари Харесай

Четирима сирийски войници убити при израелска атака

Израелска ракетна офанзива, ориентирана към покрайнините на столицата на Сирия Дамаск, умъртви четирима бойци, рани други четирима и аргументи " известни материални вреди " , оповестиха сирийските държавни медии рано в понеделник, базирайки се на боен източник, предава Ройтерс.

" Около 2:20 часа сутринта през днешния ден израелският зложелател стартира въздушна експанзия от посоката на окупираните сирийски Голански възвишения , ориентирани към някои точки в покрайнините на град Дамаск ", сподели военният източник.

Сирийската противовъздушна защита е прихванала израелските ракети и е свалила някои от тях, добави източникът.

Израелската войска отхвърли коментар.

Израел от години прави офанзиви против свързани с Иран цели в Сирия, където въздействието на Иран набъбна, на фона на гражданската война, почнала през 2011 година

Ударите са част от ескалация на спор с ниска активност за да се забави възходящото нахлуване на Иран в Сирия, споделят израелски военни специалисти.

Бойци, съдружници на Иран, в това число " Хизбула ", в този момент държат власт в големи региони в източна, южна и северозападна Сирия и в няколко покрайнини към столицата.
 Израел удари Сирия
Израел удари Сирия

За следващ път този месец
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР