Израелска майка, отвлечена с трите си деца от Хамас, си

...
Израелска майка, отвлечена с трите си деца от Хамас, си
Коментари Харесай

След 51 дни на „ад“ в плен на Хамас, израелско семейство на заложници споделя своето изпитание

Израелска майка, отвлечена с трите си деца от Хамас, си спомни мъчителните си 51 дни в плен, където те се прехранваха с пита дневно в дребна стая, разтърсена от бомбени детонации.

Хагар Бродуч, на 40, обществено показа агонизиращата история на фамилията си за оцеляване за първи път с аудитория в Съединени американски щати в четвъртък вечерта на прочувствено събитие в синагогата Park East в Манхатън, проведено от израелската благотворителна организация Belev Echad.

Хагар и нейният брачен партньор Авихай, 42, и техните деца Офри, 10, Ювал, 9 и Ория, 4, се разсъниха на 7 октомври от звука на ракети, изстреляни от Газа – единствено часове откакто завършиха с празнуването на рождения ден на Офри.

Хагар и децата се втурнаха към безвредната стая, до момента в който нейният брачен партньор Авихай, 42, член на гражданската армия на Кибуца, изтича до оръжейната в града, с цел да вземе огнестрелното си оръжие.

Приятелката на децата от учебно заведение, Абигейл Мор Идан, която се измъкна на косъм, откакто терористи на Хамас, обл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР