Израел заяви, че е готов да се бори с месеци

...
Израел заяви, че е готов да се бори с месеци
Коментари Харесай

Актуализации на живо | Израел казва, че е готов да се бори с месеци, за да победи Хамас

Израел съобщи, че е подготвен да се бори с месеци или повече, с цел да победи владетелите на Хамас в Газа, защото наземното му нахлуване се ускорява с повече въздушни удари и артилерийски огън.

Катар, който изигра основна посредническа роля, споделя, че напъните за прекъсване на войната и освобождението на всички заложници ще продължат, само че желанието за разискване на преустановяване на огъня избледнява.

Израел е изправен пред интернационално отвращение, откакто военната му атака умъртви повече от 17 700 палестинци в Газа, към две трети от тях дами и деца, съгласно следеното от Хамас министерство на опазването на здравето. Около 90% от 2,3-милионното население на Газа е разселено в границите на обсадената територия, където съгласно организациите на Организация на обединените нации няма безвредно място за бягство.

Съединените щати предоставиха жизненоважна поддръжка на Израел през последните дни, като постановиха несъгласие на резолюция на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации, призоваваща за преустановяване на огъня и постановиха незабавна продажб...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР