Израел затвори всички пропускателни пунктове със Западния бряг и ивицата

...
Израел затвори всички пропускателни пунктове със Западния бряг и ивицата
Коментари Харесай

Израел затвори всички пропускателни пунктове със Западния бряг и ивицата Газа заради коронавируса

Израел затвори всички пропускателни пунктове със Западния бряг и линията Газа, с цел да ограничи разпространяването на ковид, съобщи ДПА.

Изключения ще бъдат правени по филантропични съображения и за палестински служащи от Западния бряг, работещи в някои браншове като селското стопанство, здравните услуги и строителството.

Всички служащи, влизащи в Израел, ще би трябвало да останат в страната сред един и два месеца.

Израелски медии оповестиха, че 25 000 палестински служащи са влезнали в Израел през вчерашния ден сутринта. Очакват се още през идващите дни.

Засега броят на доказаните случаи на ковид на Западния бряг е 44.

Заради ковид в Ерусалим улиците са опустели, магазините са затворени и хората са принудени да си стоят вкъщи, отбелязва Франс прес.

Според Муниб Абу Асаб, 56-годишен палестински гражданин на Стария град на Ерусалим, това състояние е невиждано и е по-лошо от петте спора, които е претърпял.

Шестдневната война (1967 г.), Войната Йом Кипур (1973 г.), Войната в Персийския залив (1991 г.) и двете Интифади (палестински въстания против израелската окупация). "Преживях всичко това ", само че обстановката, предизвикана от ковид е "нова и е по-лоша ", споделя палестинецът.

Novini.bg ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:



Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР