Израел установи нови правила, задължаващи връщащите се от чужбина жители

...
Израел установи нови правила, задължаващи връщащите се от чужбина жители
Коментари Харесай

Израел наложи нови ограничения заради коронавируса

Израел откри нови правила, задължаващи връщащите се от чужбина поданици от неделя да се самоизолират, като се приключват изключенията за идващите от няколко страни, класирани преди този момент като " зелени ", съобщи AFP.
Сред страните, лишени от зеления си статут, са Обединените арабски емирства и Бахрейн, които подписаха контрактувани от Съединени американски щати спогодби за нормализация на връзките с еврейската страна през септември. Оттогава Дубай се трансформира в магнит за израелците, които са възпрепятствани да летят до Европа или Съединени американски щати заради статута им на " червени " страни, което значи, че израелците ще би трябвало да останат под карантина при завръщането си вкъщи.
" От 20 декември всички страни ще се смятат за червени и всички завръщащи се ще би трябвало да се изолират в продължение на 14 дни ", се споделя в изказване на здравното министерство в събота.
 Израел дефинира „ зелени туристически зони ” Израел дефинира „ зелени туристически зони ”
Правителството на Израел утвърди самодейността на Министерството на туризма за установяване на Ейлат и региона на Мъртво море за „ зеле...
Министерството не загатна никаква смяна в разпоредбите за задгранични пасажери, макар че се чака в неделя да бъдат оповестени спомагателни ограничавания. В изказването от събота се споделя, че израелските пасажери, които към този момент са в зелени страни и се връщат вкъщи до 26 декември, ще бъдат освободени от новите правила за карантина.
Миналата седмица Jerusalem Post писа, че " десетки израелци са били в изолираност в Дубай след положителни проби в чужбина ".
Над 370 000 души в Израел са дали позитивен тест за вируса, откогато първият доказан случай е бил докладван през февруари. Малко над 3000 души са починали в страна с население към девет милиона.
, когато страната имаше едно от най-високите равнища на инфекции на глава от популацията в света. Оттогава рестриктивните мерки последователно понижават, само че броят на случаите още веднъж нараства.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР