Израел сключи сделка за 3 милиарда евро (3,4 милиарда долара)

...
Израел сключи сделка за 3 милиарда евро (3,4 милиарда долара)
Коментари Харесай

Израел подписа договор за подводници с ТисенКруп за 3,4 милиарда долара

Израел подписа договорка за 3 милиарда евро (3,4 милиарда долара) с компанията " ТисенКруп марин системс " за създаване и произвеждане на три подводници за израелските военноморски сили, разгласи през днешния ден израелското министерство на защитата, представено от Ройтерс.

Двете страни също по този начин подписаха съглашение за стратегическо съдействие в индустрията на стойност над 850 милиона евро, сподели министерството.

" Бих желал да благодаря на немското държавно управление за помощта му за реализиране на съглашението и за ангажирането му със сигурността на Израел ", съобщи израелският министър на защитата Бени Ганц, съобщи Българска телеграфна агенция.

Уверен съм, че новите подводници ще подсилят боеспособността на израелските военноморски сили и ще допринесат за превъзходството на Израел в сигурността в района, сподели той.

Споразумението планува първата подводница да бъде доставена до 9 години. Сделката включва също създаване на подготвителен симулатор в Израел и доставка на аварийни части
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР