Израел съобщи, че ирански безпилотни летателна апарати са били насочени

...
Израел съобщи, че ирански безпилотни летателна апарати са били насочени
Коментари Харесай

Израел съобщи, че Иран започва нападение срещу тях

Израел заяви, че ирански безпилотни летателна апарати са били ориентирани към неговата територия и че системите за противовъздушна защита са подготвени да ги смъкват, съобщи Ройтерс.

" Иран пусна дронове от територията си по посока Израел ", сподели представителят на Израелските сили за защита (ЦАХАЛ) Даниел Хагари в излъчено директно по малкия екран послание.

По думите му на дроновете ще им трябват няколко часа, с цел да доближат израелската територия. " ЦАХАЛ е в положение на нараснала подготвеност и непрекъснато следи оперативната конюнктура ", сподели той. Той прикани обществеността да следва инструкциите на управляващите по въпроса.

" Работим в тясно съдействие със Съединени американски щати и сътрудниците ни в района, с цел да противодействаме на стартирането на дронове и с цел да ги прехванем ", разгласи още Хагари.

През последните дни зачестиха предизвестията, че е допустимо иранско нахлуване, откакто Техеран неведнъж заплаши да отвърне на хипотетичната израелска офанзива против ирански дипломатически комплекс в Сирия, при която починаха двама бригадни генерали.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР