Израел с действията си Израел е преминал червените линии, което

...
Израел с действията си Израел е преминал червените линии, което
Коментари Харесай

Иран: Израел премина червените линии!

Израел с дейностите си Израел е минал алените линии, което може да принуди всички да подхващат дейности. Това съобщи президентът на Иран Ебрахим Раиси, съобщи Би Би Си.

„ Вашингтон ни моли да не вършим нищо, само че те не престават да оказват необятна поддръжка на Израел. Съединени американски щати изпратиха известия до Оста на съпротивата, само че получиха явен отговор на бойното поле “, сподели той.

„ Оста на съпротивата “ се отнася до мрежа от подкрепяни от Иран сили в Близкия изток, част от които е и Хамас.

Американските управляващи предизвестяват Иран да стои настрани от войната сред Израел и Хамас, защото желаят да спрат по-широк районен спор.

Групировката Хизбула, която е основана в Ливан и също поддържана от Иран, разменя удари с Израел през последните седмици.

Израел продължава да избива цивилни жители в Ивицата Газа. Броят на убитите в Газа от началото на войната надвиши 8000 души, заяви ръководеното от Хамас здравно министерство на анклава. Половината от жертвите са деца. " За последното денонощие броят на жертвите се усили с повече от 300 души ", показва изказването на здравното министерство.

Израелският министър председател Бенямин Нетаняху предизвести, че войната в Ивицата Газа ще бъде " дълга и сложна " и че страната му цели да унищожи ислямистката формация Хамас и да се освободят държаните от нея заложници, заяви Франс прес.

Вече " стартира вторият стадий на войната с ясна цел: да се унищожат военният капацитет и управлението на Хамас, да се върнат заложниците вкъщи ", означи Нетаняху след среща със фамилиите на към 230 души, които по последни данни на израелските управляващи са държани в плен в Ивицата Газа.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР