Израел - Румъния е финалът Европейския шампионат по хандбал за

...
Израел - Румъния е финалът Европейския шампионат по хандбал за
Коментари Харесай

Израел – Румъния е финалът на Европейския шампионат по хандбал във Варна

Израел - Румъния е финалът Европейския шампионат по хандбал за младежи до 20 години във Варна.

В първия полуфинал Израел надделя Швейцария с 32:29, а във втория Румъния завоюва трагично против Гърция след осъществяване на дузпи с 35:33 (32:32 в постоянното време).

" Работихме добре, подготвихме се за този мач и в този момент може да видите резултата в очите ни. Много съм разчувствуван, на край сме. Това е всичко за мен. Много ми харесва организацията във Варна. Залата е страхотна и чувството да играеш в нея е необикновено. Сега би трябвало да се готвим за финала. Атмосферата в тима ни е супер ", сподели избраният за състезател на мача от Израел Ор Рафаел Леви.

" Беше доста тежък мач, само че ние си свършихме работата и спечелихме. Организацията тук е невероятна. Чувствам се като вкъщи си. Харесва ни да сме в България. Сега се надяваме да спечелим шампионата. Финалът ще е друг и по-труден от полуфинала ", съобщи пък избраният за състезател на мача от Румъния Ерик Леонард Поп.

Литва завоюва 9-ата позиция в шампионата след 28:17 против Косово. В мачовете за систематизиране на местата 5-8 Украйна победи Англия с 26:20, а Северна Македония надделя Люксембург с 27:23.

Финалът Израел - Румъния е от 18 часа през днешния ден в Двореца на културата и спорта. От 15:30 е мачът за третото място Швейцария - Гърция.

Както е известно, за пръв път и двата Европейски шампионата по хандбал за младежи до 20 години се играят в един град и това е Варна. България бе част от първия шампионат.

Входът за мачовете в Двореца на културата и спорта е свободен.
 Растко Стойкович: Досега хандбалът не ме е водил във Варна, само че всичко тук е супер
Растко Стойкович: Досега хандбалът не ме е водил във Варна, само че всичко тук е супер

Много разнообразни неща вършат един състезател популярен, споделя той
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР