ИЗРАЕЛ пусна шокиращи кадри от дрон, за които твърдят, че

...
ИЗРАЕЛ пусна шокиращи кадри от дрон, за които твърдят, че
Коментари Харесай

Израел публикува кадри от дрон, на които Хамас бие цивилни и краде помощ в Ивицата Газа, докато терористите „отвличат камиони“

ИЗРАЕЛ пусна шокиращи фрагменти от дрон, за които настояват, че демонстрират по какъв начин Хамас бие цивилни и краде помощ в Ивицата Газа.

IDF споделя, че клиповете демонстрират по какъв начин терористи отвличат камиони с филантропична помощ, бият цивилни и транспортират храна и хранителни запаси до цитадела на Хамас.

Кадри от дрон, споделени в X/Twitter, демонстрират мъже, които товарят задната част на пикап с торби с това, което съгласно IDF са филантропични доставки.

По-близък кадър от същия клип демонстрира по какъв начин един от мъжете подвига някакво оръжие или палка през дясното си рамо, преди да го смъкна, с цел да победи индивида пред него.

И други ужасяващи елементи от фрагментите демонстрират по какъв начин двама души бият трети, до момента в който лежат беззащитни на пода.

Говорителят на IDF Avijaa Adraei, който разгласява фрагментите, сподели: „ Мъжете на Хамас бият и крадат храна и филантропични доставки от жителите на линията Газа.

„ Във видеоклиповете, снимани от IDF, членовете на Хамас наподобява вземат съоръжение от цивилни, товарят го на кола на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР