Израел представи на конференция на ООН доказателства, според които Хамас

...
Израел представи на конференция на ООН доказателства, според които Хамас
Коментари Харесай

Израел критикува ООН за „мълчанието“ относно обвиненията на Хамас в изнасилване

Израел показа на конференция на Организация на обединените нации доказателства, съгласно които Хамас е правил систематично полово принуждение против дами по време на офанзивите от 7 октомври.

Израел упрекна Организацията на обединените народи в двуличие във връзка с отговора й на разказите за обезчестяване и брутално отношение към израелски дами от бойци на Хамас по време на офанзивите на 7 октомври на музикалния фестивал Nova.

На среща за половото принуждение и насилието, учредено на пола, в Ню Йорк на 4 декември, израелският дипломат, организацията на Организация на обединените нации за дамите, твърди, че се бори против насилието, учредено на пола, само че резервира безмълвие за дамите и девойките, арестувани от Хамас в Газа.

„ Жените от Организация на обединените нации подцениха всички доказателства и бяха слепи за всички доказателства, в това число видеозаписи с ясни свидетелства за полови закононарушения. “

„ Вместо неотложно да поддържа жертвите, Организация на обединените нации дамите безочливо предложиха насилието, учредено на пола на Хамас, да бъде проверява...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР