Израел повежда ударна онлайн кампания, която е насочена предимно към

...
Израел повежда ударна онлайн кампания, която е насочена предимно към
Коментари Харесай

Писъци и сирени: Израел повежда шокираща онлайн кампания

Израел повежда ударна онлайн акция, която е ориентирана най-вече към европейците и включва шокиращи изображения и свидетелства за офанзиви, осъществени от радикалното палестинско придвижване " Хамас " на 7 октомври.

Десетки клипове на изгорени тела, фамилии на жертви, изрезки с писъци и сирени, избавителни екипи и патолози се разгласяват на формалните канали в обществените медии на израелското външно министерство и в платени акции.

Идеята е задграничната аудитория да не не помни по какъв начин ислямистите от " Хамас " нахлуха в Израел и по данни на локалните управляващи избиха над 1400 души, най-вече цивилни, вземайки и над 230 заложници в Газа. 

Онлайн акцията има за цел и да оправдае неспирните израелски бомбардировки над Ивицата Газа от този момент, при които са убити над 8300 души, в това число над 3000 деца, по данни на ръководеното от " Хамас " здравно министерство.

Някои от видеата са графични, други саудрят непосредствено страстите на възможните фенове с изказвания като " Вие вършиме всичко, с цел да отбраните децата си, ни ще създадем всичко, с цел да защитим нашите ".

" Така споделяме през 2023 година ", разяснява пред Агенция Франс Прес Еманюел Нахшон от израелското Министерство на външните работи.

Експерти обаче предизвестяват, че акцията може да отблъсне част от аудиторията. Вече има известно отдръпване, а " Google " ограничи достъпа до до един от клиповете, а компания за игри настоя рекламите да бъдат отстранени.
ТЕМА преди 25 минути 296 преди 39 минути 515 преди 17 часа 1164
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР