Израел поднесе една от най-големите изненади на Световното първенство за

...
Израел поднесе една от най-големите изненади на Световното първенство за
Коментари Харесай

Израел изхвърли Бразилия на 1/4-финалите на Световното за младежи до 20 години

Израел сервира една от най-големите изненади на Световното състезание за младежи до 20 години. Отборът на Офир Хаим отстрани на 1/4-финалите " селесао " с 3:2 след продължения и в спор за място на финала ще срещне спечелилия от двойката Съединени американски щати - Уругвай.

Всичко най-интересно в дуела се случи през второто полувреме. Маркуш Леонардо даде преднина на Бразилия в 56-ата минута, само че в в 60-ата Анан Халаили изравни. В самото начало на продълженията Матеуш Нашименто още веднъж изведе напред южноамериканците, а Хамза Шибли се разписа за 2:2 в ответната офанзива. Скъпоценното попадение за Израел вкара Дор Тургеман в 105-ата минута. 

Това обаче не беше всичко в мача. Във второто полувреме Израел получи две дузпи, само че ги пропусна. От бялата точка се провалиха Илай Мадмун в 113-ата минута и Ахмед Ибрахим в 115-ата. Резултатът до края остана неизменен и Бразилия се сбогува с фантазиите си да завоюва купата.

Място на полуфиналите си обезпечи и Италия. " Адзурите " се постановиха с 3:1 над Колумбия. Чезаре Казадей и Томазо Балданци се разписаха до почивката, а в 46-ата минута Франческо Еспозито вкара трети гол за италианците. Силите на Колумбия стигнаха единствено за почетно попадение, дело на Йохан Торес в 49-ата минута.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР