Израел обвини ООН в понеделник, че действа твърде бавно, за

...
Израел обвини ООН в понеделник, че действа твърде бавно, за
Коментари Харесай

„Оглушително мълчание“: Израел и активисти обвиняват ООН в бавен отговор на разказите за изнасилване на жени от бойци на Хамас

Израел упрекна Организация на обединените нации в понеделник, че работи прекомерно постепенно, с цел да отговори на разказите, осъществени от Хамас необятно публикувано полово принуждение против дами при офанзивата против Израел на 7 октомври.

Гилад Ердан, дипломат на Израел в Организация на обединените нации, сподели, че Хамас съзнателно е употребявал обезчестяване и полово принуждение като оръжия за война при нападението си против Израел.

„ Това беше авансово премислено. Това беше планувано. Това беше инструктирано “, сподели Ердан на панел на Организация на обединените нации, проведен от Израел, с цел да показа това, което съгласно него е доказателство за хипотетичните закононарушения.

„ За страдание, самите интернационалните органи, които се допуска, че са бранители на всички дами демонстрираха, че когато става дума за израелци, безразличието е задоволително “, сподели Ердан.

Израелските управляващи споделят, че са събрали обширни свидетелства за изнасилвания и полови закононарушения от очевидци и лица, които първи са реагирали, които са участвал...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР