ИЗРАЕЛ няма да спре, докато Хамас не бъде победен, въпреки

...
ИЗРАЕЛ няма да спре, докато Хамас не бъде победен, въпреки
Коментари Харесай

Байдън хвърля Израел под автобус – но Хамас ТРЯБВА да бъде разбит, казва бивш израелски говорител на Never Mind The Ballots

ИЗРАЕЛ няма да спре, до момента в който Хамас не бъде надвит, макар че Джо Байдън сподели на Бенямин Нетаняху, че прави неточност, неговата упорства някогашният представител.

Ейлън Леви сподели, че войната се е трансформирала в „ проблем, който те [САЩ] биха желали да изгонят “, като той смъмри мненията на президента на Съединени американски щати.

Той сподели че Байдън „ хвърля Израел под рейс “, както се появи в предаването Never Mind the Ballots на The Sun, което би трябвало да бъде излъчено довечера в 19:00 ч. в YouTube канала на The Sun и thesun.co.uk.

Политически редактор Хари Коул също по този начин ще накара лейбъристкия министър на опазването на здравето в сянка Уес Стрийтинг в шоуто без задръжки довечера.

Г-н Леви, който до неотдавна беше представител на израелското държавно управление, сподели, че Съединени американски щати „ хвърлят Израел под рейс “.

Байдън назова държанието на Нетаяху във войната в Газа „ неточност “ и прикани държавното управление си да изпрати повече помощ.

Страховете от Втората международна война се задават, до момента в който иранският аятолах даде обещание...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР