Израел на практика премахна изискването хората да представят документи, доказващи,

...
Израел на практика премахна изискването хората да представят документи, доказващи,
Коментари Харесай

Израел на практика премахна изискването за ваксинационен пропуск

Израел на процедура отстрани условието хората да показват документи, доказващи, че са имунизирани, макар рекордния брой тежко заболели пациенти, инфектирани с Covid-19, съобщи ДПА.

От през днешния ден хората ще би трябвало да показват зелен пропуск, доказващ че са имунизирани или преболедували единствено при навестяване на огромни събития като сватби. Това значи, че за навестяване на заведения за хранене, кина или хотели няма да е належащо проявление на какъвто и да било здравен документ. Промяната в разпоредбите значи и че при овакантяване на Израел неимунизираните към този момент няма да е належащо да демонстрират негативен тест за вируса.

Облекчаването на разпоредбите пристигна макар обстоятелството, че повече от 1200 души заболели от Covid-19 са приети в болница. Това е най-високият брой от началото на пандемията в страната с население от 9,4 милиона. По данни на здравното министерство 1255 пациенти са тежко заболели. Но пикът на вълната, провокирана от разновидността Омикрон, беше преди две седмици. Вчера беше обявено за 33 394 нови инфектирани - доста по-малко от предходни скокове в заболеваемостта, които отчитаха 85 000 нови инфектирани дневно.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР