Израел използва бюрокрация, за да умишлено“ възпрепятства доставките на помощ,

...
Израел използва бюрокрация, за да умишлено“ възпрепятства доставките на помощ,
Коментари Харесай

Oxfam обвинява Израел в „умишлено“ блокиране на помощта за дебнещата от глад Газа

Израел употребява администрация, с цел да „ съзнателно “ попречва доставките на помощ, ориентирани към Газа, твърди Oxfam.

Твърдението на Неправителствени организации беше направено в отчет, озаглавен: Причиняване на невиждано страдалчество и опустошение, който беше оповестен в понеделник. Това пристигна на фона на повишаване на интернационалните митинги против дефицита на храна, вода и медикаменти в обсадения и унизен палестински анклав, като една организация на Организация на обединените нации предизвести, че гладът ще настъпи най-късно през май.

Oxfam разказа в детайли отхвърлянето на склад, цялостен с интернационална помощ, в това число О2, инкубатори, вода и санитарно съоръжение. Неправителствената организация сподели, че това е „ единствено един образец за повсеместен филантропичен отговор, който Израел е направил толкоз рисков и нефункционален, че е невероятно за филантропичните организации да работят със скоростта и мащаба, нужни за спасяването на животи, макар най-хубавите старания “.

По-нататък се показва, че Израел „ нарушава една от основните р...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР