Израел иска да продаде на Гърция оръжия и системи, които

...
Израел иска да продаде на Гърция оръжия и системи, които
Коментари Харесай

Израел се превръща в ключов съюзник на Гърция в отбраната

Израел желае да продаде на Гърция оръжия и системи, които ще й дадат качествено преимущество в района, оповестява NEWS.am.
Гръцкото управление поставя старания да разшири съюзите в по-широкия район и да усъвършенства отбраната си. В тези старания, и изключително в отбранителния бранш, Израел се трансформира в основен съдружник, съгласно " Катимерини ", базирайки се на висши държавни източници.
 Гърция прикани Европейски Съюз да не продава оръжие на Турция Гърция прикани Европейски Съюз да не продава оръжие на Турция
Гърция се обърна към останалите страни от Европейски Съюз с молба да не продават военно съоръжение и материали на Турция, както и да преустановят д...
Миналата седмица министър председателят предприе еднодневна екскурзия до Израел, с цел да се срещне с сътрудника си. Те разискаха съдействието в региона на защитата, туризма, научните проучвания и развиването и икономическото съдействие.
Според същите източници желае да продаде на оръжия и системи, които ще й дадат качествено преимущество в района. Нови огнестрелни оръжия за гръцката войска, снаряди с точно ориентиране и безпилотни летателни апарати са измежду обсъжданите планове.
Израел не желае по-нататъшно утежняване на своите така и така сложни връзки с, само че също по този начин няма да жертва районни съюзи, с цел да усъвършенства тези връзки, бе декларирано на срещата с Мицотакис. Във всеки случай израелските управляващи считат, че напъните за доближаване на Анкара са ориентирани основно към задачите на турските ползи във връзка с новата американска администрация.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР