Израел и САЩ са убедени, че Иран се готви да

...
Израел и САЩ са убедени, че Иран се готви да
Коментари Харесай

Израел и САЩ смятат, че Иран е на път да отмъсти за израелската бомбардировка на сирийското консулство, твърдят официални лица

Израел и Съединени американски щати са уверени, че Иран се готви да отмъсти за израелския удар против иранско консулство в Сирия, настояват американски чиновници.

Израел в понеделник удари иранско консулство в Дамаск, Сирия, и умъртви " шепа " водачи на Ислямската революционна армия на Иран, съгласно Пентагона.

Иранците в този момент са възнамерява ответна офанзива с рой шахид, шляещи се дронове и крилати ракети, считат чиновниците. Времето и задачата са незнайни, само че симетричен отговор на офанзивата в Дамаск би бил да се удари израелско дипломатическо оборудване.

Има редица дати, свързани с края на Рамадан, които биха били алегорични от иранска позиция. Например 5 април е прочут като денят на Ал Кудс, ден за изложение на поддръжка за палестинския народ. 6 април се счита за " Нощта на силата ", нощ, когато делата се усилват с 1000. Въпреки това оценката на разузнаването е, че отмъщението е по-вероятно да се случи идната седмица.

Друго значимо незнайно е къде ще бъдат изстреляни безпилотните...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР