Израел е осигурил набор от разузнавателни данни за Хамас по

...
Израел е осигурил набор от разузнавателни данни за Хамас по
Коментари Харесай

Израел заграбва набор от разузнавателни данни за Хамас в офанзивата в Газа, твърдят официални лица

Израел е обезпечил набор от разследващи данни за Хамас по време на военната му атака в Газа, което му дава подробна картина на вътрешната работа на войнствена организация, според чиновник на администрацията, чиновник на разузнаването, източник от Конгреса, израелски чиновник и някогашен чиновник на Съединени американски щати.

Разузнавателната информация е събрана от твърди дискове, мобилни телефони, преносими компютри, карти и други материали, конфискувани по време на нашествието на Израел в линията Газа, както и електронно подслушване, осъществено от Съединени американски щати, споделиха източниците.

Информацията, получена от Израелските отбранителни сили, включва извънредно подробна информация за управлението, командването и контрола и връзките на Хамас, сподели представител на разузнаването.

„ Те имат повече схващане и просветеност за Хамас, в сравнение с когато и да било преди “, сподели Матю Левит, бивш почитан чиновник в Министерството на финансите и Държавния департамент и в този момент старши...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР