Изработката и времето, в което се наслаждаваме на тези красоти

...
Изработката и времето, в което се наслаждаваме на тези красоти
Коментари Харесай

Премахване на перманентен грим в салон Магама

Изработката и времето, в което се любуваме на тези хубости минава и след време това което виждаме в огледалото изобщо не ни харесва. Татуса е леко помътнял, неразбираем, перманентния грим може да придобие различен цвят в резултат на изхвърляне на пигменти от кожата.

Какво да създадем? Ретуш или унищожаване на пигмента?

Най-добре първо да извършите консултация със експерт в перманентния грим. Технологиите напредват и тяхното приложение в козметичните услуги са все по-големи и по-големи.

Когато става дума за унищожаване на остарял непрестанен грим, промяна на форма на вежди или изсветляване на доста мрачен непрестанен грим експертите от салон Магама предлагат работа с най-новите козметични артикули за добиване на пигмента от кожата.

Извличането на пигмента става чрез въвеждане на специфичен серум в кожата, който безусловно всмуква като гъба и извлича на повърхността пигмента от кожата. Работи се на равнище дерма, за което би трябвало професионална точност.



В взаимозависимост от вида кожа и какви пигменти са употребявани за изработката на татуса или веждите извличането на пигмента е друго. В някои случаи може да се случи след 2-3 процедури, макар че има опция да се в профил огромна част от перманентния грим още след първата процедура. Въведеният в кожата серум влияе непосредствено върху пигмента и по този начин поетапно татуировката безусловно изчезва.

След обработката на зоната, от която сме извлекли пигмента е належащо време, кожата да се възвърне и да има цялостна ексфолиация на мястото, с цел да се реши и назначи следваща процедура.

В рамките на една процедура може да се третират цели вежди или единствено съответна част от тях при промяна на форма.

Третирането на съответните зони може да се повтори в границите на месец или месец и половина според от степента на ексфолиране на кожата.

Тази техника за унищожаване на пигменти има необятно приложение за промяна на остарял непрестанен грим с очевидно посивяване, позеленяване или изчервяване (насиено червено) на цвета. Премахване на татуси или промяна на формата на към този момент изработен непрестанен грим.

Видим резултат още след първата процедура, изцяло унищожаване на пигмента след 3 поредни процедури!

След процедурите може да бъде нанесен още веднъж непрестанен грим, да имате красиви вежди с техника микро пигментация или красива нова татуировка.

Ние сме с вас във всяка стъпка от разкриването на хубостта!

За повече информация и записване на часове 0898777740 или 070090074

Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР