Изпусната или незагасена цигара може да е причинила адския пожар,

...
Изпусната или незагасена цигара може да е причинила адския пожар,
Коментари Харесай

Цигара може да е причинила адския пожар в Шумен

Изпусната или незагасена цигара може да е предизвикала адския пожар, който лумна в 15-етажен блок в Шумен в сряда. Както " Труд " писа пламъците лумнаха в апартамент на 11 етаж, а в него изгоря 82-годишната собственичка. Жената е била пушачка и е прекомерно евентуално неизгасена цигара да е е запалила завивки. След това се е стигнало до следващ гърмеж от бутилка със алкохол за стерилизация, който е бил чут в блока.

Това излиза наяве след втория оглед на жилището, осъществен през днешния ден. Цялото жилище е било цялостно с книги, облекла и всевъзможни движимости. Всичко е изцяло унищожено. Изгорял е и прилежащият апартамент. Повредени са дограми и фасади и на жилища на горния етаж.

Назначени са пожаро - техническа и правосъдно -  медицинска експертизи, които сигурно ще потвърдят аргументите за пожара и гибелта на старата жена, която е била мъчно преносима. По случая Окръжната прокуратура в Шумен управлява досъдебно произвеждане по член 330, алинея 3. 

По знамение няма още потърпевши хора, евакуацията на десетки млади и възрастни е била чудесно проведена. При толкоз рисков и доста комплициран пожар от огромно значение е било, че пожарната апаратура на блока - кранове, водоснабдяване, димна отделителна система, е била в цялостна редовност, сподели за " Труд " комисар Иван Иванов, шеф на Регионална работа " Пожарна сигурност " в Шумен. Поясни, че високите здания са обект на засилени инспекции всяка година.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР