Изпуснах възможността да ги спечеля - тюхка се моделката Алекс

...
Изпуснах възможността да ги спечеля - тюхка се моделката Алекс
Коментари Харесай

Александра Богданска отказала 40 бона

Изпуснах опцията да ги печеля - тюхка се моделката

Алекс Богданска гостува в подкаста The Clashers, където показа любопитни истории от света на инфлуенсърството. Тя разкри какъв брой старания е вложила в своя профил в инстаграм, казвайки следното:

Тази сума, която стои зад тази фотография е еквивалент на лишенията като скъпо време с околните ми, което съм отделила на платформата, да я обслужваме нея да прислугвам наличието, което хората гледат. Това става все по-енергоемко, тъй като хората се насищат на просто фотографията, те желаят да е по-качествена, да е по-интересна, да е по-екстравагантна. И ти непрекъснато се стараеш и се форсираш, не е да си легнеш в удобната зона и да си кажеш “ето тука в този момент си ходя ”.

Алекс показа и детайлности за метода, по който работи, разкривайки че има собствен личен сътрудник, който се грижи за нейния график и координира множеството задължения, които тя има.

„ В момента имам мой персонален сътрудник, който координира връзката с всеки един от сътрудниците ми, той координира графика на фотографа и монтажиста, който да бъде разполагаем в съответния ден, когато имам планувани фотоси. Всичко се следи – график на фотоси, график на издание, график на утвърждение “.

Алекс даже разкри най-голямата сума, която се е наложило да откаже, написа Woman. bg: “ Последният път беше доста скоро, отхвърлих над 40 000 лева за цяла акция постове, тъй като просто нямаше по какъв начин да приема, тъй като беше конкурентна компания на клиент, с който към този момент съм подписала дълготрайно. Тоест – който превари, той завари и тогава се опитахме, няколко пъти четохме контракта, тъй като клиентът доста настояваше, само че нямаше по какъв начин да съчетая двете неща и това са пъклен доста пари, само че ги изгубих. То не е да си ги изгубил, тъй като в никакъв случай не са били мои, изпуснах опцията да ги печеля.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР