Изпуснах се с фразата, че от останалите в България чеп

...
Изпуснах се с фразата, че от останалите в България чеп
Коментари Харесай

Вежди Рашидов се извини на тези, от които "чеп за зеле не става"

Изпуснах се с фразата, че от останалите в България клин за зеле не става – оправдавам се, в случай че съм наскърбил някого и апелирам да ми простите. Това сподели от трибуната на Народното събрание националният представител от ПГ на ГЕРБ Вежди Рашидов по отношение на рецензиите на водача на „ Воля “ Веселин Марешки за присъединяване на Рашидов в телевизионно предаване, в което е споделил, че от останалите българи в страната ни и клин за зеле не става, съобщи „ Фокус “.

„ Моят живот на 65 години не е небивалица от два дни и не е копнеж на един или различен. Правя неточности, само че намирам и достолепието и мъжеството да се извиня. Случи се, не съм го мислил. Знаете го добре. 7 години съм бил български министър и съм направил не за себе си, а за българската просвета доста неща “, сподели Вежди Рашидов.

Той разясни на Марешки, че елементарно се обича български народ от частен аероплан. „ Изпуснах се, погрешно, неприятно казана дума. Безкрайно почитам доста хора и съм тук за това. От всички парламентарни групи има почтени хора. Извинявам се в случай че съм наскърбил някого. Моля ви да ми простите “, сподели той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР