Изправи се БГ! Ние идваме! стои зад коалиция с формацията

...
Изправи се БГ! Ние идваме! стои зад коалиция с формацията
Коментари Харесай

И ИБГНИ е за коалиция с Кирил Петков и Асен Василев |

" Изправи се БГ! Ние идваме! " стои зад коалиция с групировката на някогашните служебни министри Кирил Петков и Асен Василев, която ще бъде оповестена през днешния ден, стана ясно от думите на депутата от ИБГНИ Арман Бабикян пред Българска национална телевизия.

" Мая Манолова няма потребност да съгласува с нас опита за съдружно обединяване на ИБГНИ с Демократична България и новия план на Петков и Василев. Това е продължение на същия вид политика да съберем тези, които имат еднообразно виждане за смяна на България. Това събиране е естествено, откакто концепциите ни са общи. Няма какво толкоз да се мисли ", уточни той.

" Може да не сме огромни, само че сме ефикасни и мощни. И в комисията " Манолова ", и в комисията " Хаджигенов ". Излязохме с резултати за невижданото полицейско принуждение и невижданото подслушване. Тези двама млади господа (Петков и Василев) реализираха също резултати ", сподели Бабикян.

С Демократична България сподели, че са работили " фантастично " в 46-ия парламент и преди този момент.

За неуспеха на това Народно заседание Бабикян съобщи, че неуспехът за обединяване датира от предходната година, когато са обикаляли офисите на останалите партии с молба да се явят дружно, за " да се сътвори мощна волтова дъга, която да блъсне статуквото ".

" Нищо такова не се случи. Сега постепенно учим урока си. Хората схващат, че се постанова да се подадат ръце и да се пуснат мостове и егоизмът да даде крачка обратно ", добави Бабикян.

Резултатите от митингите не престават да дават плодове. Обществото ни към този момент не желае да живее по оня метод, само че не е произвело първокласен механизъм по какъв начин да живее по новия метод и това ни вкарва в този цикъл от избори, изясни той.

" Има Такъв Народ, Демократична България и Българска социалистическа партия получиха доста повече гласове от нас, само че трябваше да бъдат пуснати мостове към останалите партии да има ясна стратегия, зад която се застава и да се сформира кабинет. Можеше да се провалим, само че най-малко можеше намерено и диалогично да създадем този опит ", разяснява Арман Бабикян.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР