Изправи се БГ! Ние идваме! ще внесе искания за изслушване

...
Изправи се БГ! Ние идваме! ще внесе искания за изслушване
Коментари Харесай

document.createElement; document.createElement; document.createElement; document.createElement; document.createElement; document.createElement; document.createElement;


" Изправи се БГ! Ние идваме! " ще внесе претенции за чуване и промени в Закона за ВиК. Това разгласи водачът на групировката Мая Манолова на брифинг в Кюстендил.

" Утре нашата парламентарна група ще внесе претенции за чуване и промени в Закона за ВиК и ще настояваме Народното събрание да се заеме с тези въпроси поради обстоятелството, че цената на водата се качва, а това не води до никакви съответни изгоди за българските жители, не се покачва и качеството на питейната вода. Безводието продължава ", разяснява водачът на " Изправи се БГ! Ние идваме! " и добави, че с изключение на тази предпочитана тематика, на дневен ред ще бъдат сложени и сметките за ток и парно.

Мая Манолова означи и че през днешния ден ще взе участие в договарянията с " ИТН ".

" От през днешния ден стартират договарянията с " ИТН " за целите, за които ние настояваме да бъдат включени в програмата на идващото държавно управление. Днес следобяд аз ще вземам участие в тези диалози, които са на експертно равнище, само че за мен са задоволително значими да се наемам с тях ", разгласи Манолова и уточни целите: преизчисляване на пенсиите на възрастните хора да се случи от 1 октомври; също от 1 октомври да стартира и поддръжката за младите фамилии.

" Нашите оферти ще костват още 80 млн. лв. от бюджета за пенсиите и 60 млн. лв. за младите фамилии. Според информацията от служебния финансов министър тази смяна е безусловно допустима ", означи водачът на " Изправи се БГ! Ние идваме! ".

По думите на Манолова партията ще работи за привличане на вложения в Кюстендил и в региона, за финансиране на индустриалната зона, за ясна стратегия за производителите на плодове и зеленчуци. Сериозно внимание ще се обърне и на тематиката за язовирите в Кюстендил.

" Това би било значимо и за напояване на земеделието, и за възможни питейни проблеми ", изясни Манолова и добави, че ще се работи съответно за напояването на село Суворово, където има воден режим.

" Ще приказваме и обезпечаване на в допълнение финансиране за пътя Ябълково-Кюстендил, където реката е " изяла " част от пътя ", сподели още Мая Манолова.

Тя показа, че хората в Кюстендил постоянно ще бъдат преди всичко в сърцето ѝ и ще поддържа Кюстендил и кюстендилските общини за обособените обществени групи, планове, а и обособени жители.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР