Изправи се. БГ. Ние идваме няма да подкрепи управление и

...
Изправи се. БГ. Ние идваме няма да подкрепи управление и
Коментари Харесай

Манолова слуша разговорите с ИТН, но не участва в преговори за подкрепа с ГЕРБ и ДПС

" Изправи се. БГ. Ние идваме " няма да поддържа ръководство и държавно управление с присъединяване на ГЕРБ и Движение за права и свободи . Ние в договаряния с тях няма да участваме. Такава позиция заявява водачът на обединението Мая Манолова пред публицисти в коридорите на Народното събрание за поканата на Има Такъв Народ за сформиране на кабинет.

От обединението не желаят министерски постове, позиции и не желаят да вземат участие в парцелиране на властта. Все отново от обединението желаят да чуят диалозите и персоналният състав, тъй като е значима програмата и хората , които ще извършат смяната, уточни тя.
 Състезанието със законопроекти стартира Обновена
Състезанието със законопроекти стартира

Бе импортиран и план на Решение за чуване на служебния министър

Манолова не си мисли, че Има Такъв Народ не си дават сметка за голямото очакване и вяра на хората да има едно честно държавно управление, което да се заеме с проблемите на хората и да върне доверието в институциите. Според нея надали някой може да се скрие от Има Такъв Народ, като е поел обществен ангажимент и не го извършва. Тук става за политическа и морална отговорност за поети или неизпълнени задължения, посочи Манолова.

Тя не знае кои са поканените партии за сформиране на държавно управление , тъй като поканата е лична.
 Пенсиите - изискването на Манолова за поддръжка на Има Такъв Народ
Пенсиите - изискването на Манолова за поддръжка на Има Такъв Народ

Според нея хората чакат смяна

Манолова няма да отстъпи от целите си за правосъдната промяна, проверка на предходното ръководство, преизчисляване на пенсиите и повишение приходите на хората. Ние ще участваме в диалозите с Има Такъв Народ в събота, имаме покана по сформирането на държавно управление, посочи тя.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР