"Изправени сме пред сериозен избор в деня на парламентарния вот

...
"Изправени сме пред сериозен избор в деня на парламентарния вот
Коментари Харесай

Председателят на БСП Корнелия Нинова: Предстои ни съдбоносен избор

"Изправени сме пред сериозен избор в деня на парламентарния избор на 4 април. Този избор е предопределен. След 11 години ръководство на Бойко Борисов сме първи в Европа по беднотия, първи сме и по смъртност. 47 % от децата ни са необразовани. Изоставаме по всички индикатори в тази тежка рецесия ", съобщи на среща с членове и симпатизанти на Българска социалистическа партия във Враца ръководителят на партията Корнелия Нинова.
"Изправени сме пред сериозен избор - желаеме ли смяна. Заявихме, че желаеме да се борим с мафията. Първо се пробваха да ни подкупят – не се подадохме. През тези години единствено ние бяхме същинската съпротива в този парламент, другите се възползваха от ръководството, а в този момент настояват, че са съпротива. Останахме със дотация от 1 лев – издържахме. Започнахме смяна и от себе си и осъществихме директен избор на ръководител на партията ", продължи Корнелия Нинова.
Тя показа пред присъстващите в залата на читалище „ Развитие” във Враца целите на партията, заложени в управническата й стратегия. Лидерът на Българска социалистическа партия съобщи, че здравната рецесия сега е най-голямото закононарушение на това държавно управление. И добави, че са платени 500 милиона лв. за 18 милиона ваксини, а ваксини няма и посочи, че държавно управление на Българска социалистическа партия би взело бързи ограничения в тази тенденция - незабавно би поръчало съветски и китайски ваксини. Корнелия Нинова акцентира и на обстоятелството, че държавно управление на Българска социалистическа партия незабавно би премахнало условието лечебните заведения да са търговски сдружения и би ги направило същински лечебни заведения.
Нинова съобщи, че предстоят решения и в други сфери, като обучение, обществена политика, стопанска система. В Северозапада, напомни тя на присъстващите, доста места нямат интернет и в днешната здравна рецесия децата в тези региони не могат да се образоват онлайн. Тя засегна и казуса със наличието на учебниците, което е огромното предизвикателство – хора вземат доста пари, с цел да напишат и учениците да четат да вземем за пример, че в България е имало османско наличие. Според Нинова това наличие би трябвало да се промени.
Председателят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова показа с членовете и симпатизантите на партията фактът, че бедността по време на здравната рецесия се усилва, а всеки ден в страната ни се възпроизвежда по един милионер. 500 000 фамилии, обаче, са изтеглили парите си от банките, импортирани там „ за черни дни”. Най-засегнати са пенсионерите и младите фамилии. Затова Нинова прикани пенсионерите:”Не се продавайте за 50 лв., тъй като след изборите това ще свърши. Тези пари, изчислени за четири години са по… 3 стотинки на ден”.
Корнелия Нинова показа пред присъстващите и измененията, които партията ще направи при държавно управление на Българска социалистическа партия. В земеделския бранш, ще се стартира от напоителните системи, които бяха нарязани и унищожени.В стопанската система е належащо да се каже на компаниите: ще ви освободим от рекета.
Лидерът прикани всички да гласоподават, макар умисъла при оповестения локдаун – хората да се опасяват и да останат вкъщи в деня на вота, с което ще се понижи изборната интензивност. Според нея заплахата при гласоподаване не е по-голяма, в сравнение с заплахата при извършване на покупки в магазина.Тя прикани присъстващите да дадат своя избор машинно, тъй като машината не разрешава невалидни бюлетини.
В края на словото си Корнелия Нинова пожела на 4 април да се поздравят с победа и видя символика в това, че изборите са на дата четвърти, в месец четвърти и с бюлетина четири.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР