Изправени сме пред разрушителна атака. С лъжи и клевети се

...
Изправени сме пред разрушителна атака. С лъжи и клевети се
Коментари Харесай

Гроздан Караджов: С лъжи и клевети се руши тъканта на държавата

„ Изправени сме пред разрушителна офанзива. С неистини и клюки се разрушава тъканта на страната. За взимане на решения сред министри няма по какъв начин да се лъже и го потвърдих с документи. Това съобщи министърът на районното развиване в оставка Гроздан Караджов пред Българска национална телевизия.

„ Не съм платил една стотинка по ин хаус договорите, както се внушаваше със саковете с парите. Два часа преди да се изтеглим, „ ИТН “ бяхме най-хубавите сътрудници, след това станахме мутри, мафия. Това унищожи държавността. Тези, които ни избраха, схванаха, че това са подправени причини “, добави още районният министър.

Караджов означи, че Тошко Йорданов му е предложил място като министър по време на вторите избори през юли 2021 година И добави, че е схванал от медиите, че ще заеме поста на министър на районното развиване в кабинета „ Петков “.

„ ИТН “ беше одобрявана като второкачествена партия. Опитите непрекъснато да се диктува доведоха до провал. Той пристигна през месец март, когато водачите стопираха да си приказват “, сподели още той.

По думите му има под паника боязън от това да пристигна служебно държавно управление. „ Когато пристигна, да направи проверка на Министерството на районното развиване. След това да обърне внимание на всички останали министерства “, прикани Караджов.

Той съобщи, че в бъдеще не се вижда в политиката.

„ В сегашната обстановка никой не може да каже къде се вижда. След всички тези обиди, нападки, корупция, които не съществуват, и пътят, по който поема „ Продължаваме промяната “ това не води към нищо друго с изключение на към предварителни избори “, съобщи Караджов.

Относно тематиката за Република Северна Македония той съобщи, че се разграничава от концепцията на „ ИТН “.

„ Днес ще се събере кворум и ще бъде вдигнато ветото. В понеделник ще бъде записано в Държавен вестник. За мен това е вярното решение и е в интерес на България. 60% от българите не утвърждават и това беше алена линия на „ ИТН “. Аз не съм партиен член, определен съм да поема министерството “, посочи Гроздан Караджов.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР