Изправени сме пред провал в борбата с престъпността и то

...
Изправени сме пред провал в борбата с престъпността и то
Коментари Харесай

Гешев: Изправени сме пред провал в борбата с престъпността и то в национален мащаб

„ Изправени сме пред неуспех в битката с престъпността и то в народен мащаб ”. Това съобщи основният прокурор Иван Гешев на брифинг.


По-рано през днешния ден той изпрати писмо до всеки един народен представител в навечерието на откриването на Народното събрание. С него той декларира подготвеност да се отзове на среща с партиите и народните представители.

„ Престъпност, която визира всекидневието на всеки един от вас и поставя под въпрос сигурността на българските жители и общество.

В хората чувството е, че част от страните институции действително са абдикирали от отговорностите си.

Всеки един от нас вижда увеличаващата се престъпност и то с бързи темпове. Ежедневно сме очевидци на войната по пътищата, водеща до огромен брой жертви.

На телефонните измами, на битовата престъпност, засягаща от ден на ден живота, здравето и спокойствието на хората и спокойните старини на нашите родители ”, съобщи основният прокурор.

Гешев добави, че миграционният напън непрестанно пораства, като  уточни, че незаконните мигранти са на всички места.

„ Изправени сме пред война, която се води покрай нашите граници и сме пред прага на тежка икономическа и обществена рецесия при наближаваща зима.

Ние, които работим за страната и в името на хората сме задължени да подсигуряваме сигурността им.

Това е напълно в нашите благоприятни условия, само че незабавно би трябвало да възстановим естественото взаимоотношение и разговор сред институциите “, приключи Гешев.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР