Изправен пред задаващия се краен срок след по-малко от три

...
Изправен пред задаващия се краен срок след по-малко от три
Коментари Харесай

Доналд Тръмп внася гаранция в размер на 71 милиона паунда по дело за клевета на колумниста Е. Джийн Карол

Изправен пред задаващия се краен период след по-малко от три дни, някогашният президент Доналд Тръмп се отхвърли и заплати гаранцията от 91,6 милиона $ (приблизително 71 милиона паунда), която дължеше в делото за клюка, което загуби против писателката Е. Джийн Карол в края на януари.

Съдебен документ, получен от The Hill, демонстрира изказване, написано от юриста на Тръмп Алина Хаба, която го съставлява по време на процеса. Той гласи: „ Президентът Тръмп почтително моли този съд да признае получената от президента Тръмп облигация със подмяна на сумата от 91 630 000,00 щатски $ и да я утвърди като съответна и задоволителна, с цел да спре осъществяването на решението, до степента, в която решението присъжда обезщетение за вреди, в очакване на дефинитивно предписание на жалбата на президента Тръмп. "

Остава неразбираемо от кое място са пристигнали спомагателните 8 милиона $ - в началото Тръмп беше наказан да заплати 83,3 милиона $ на колумниста, който го упрекна, че я е изнасилил в универсале...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР