Изправен пред вълна от произволно насилие по улиците и метрото,

...
Изправен пред вълна от произволно насилие по улиците и метрото,
Коментари Харесай

Докато Ню Йорк се бори с опасенията за престъпността, полицейският комисар казва, че безопасността е „възприятие срещу реалност“

Изправен пред вълна от случайно принуждение по улиците и метрото, задълбочаваща се мигрантска рецесия и съдбовната пукотевица предишния месец на служител на реда по време на рутинно прекъсване на трафика комисарят на полицията в Ню Йорк Едуард Кабан упорства, че най-големият град в страната остава безвреден.

" Това е усещането против действителността ", сподели Кабан в понеделник в широкообхватно изявление като той отбелязва близо девет месеца отпред на 33 000-членното полицейско ръководство на Ню Йорк.

" Знаете ли, можем да споделяме на хората от самото начало, че ще покажа повече цифри. Да, ние се насочват в вярната посока за закононарушения “, добави Кабан. „ Но за нечия действителност, някой, който е бил жертва на закононарушение, това споделя друга история. И това е едно от нещата, с които се борим сега. “

Прочетете повече на тази история в  и гледайте „ NBC Nightly News with Lester Holt “ довечера в 18:30 ч. ET/17:30 ч. CT.

Последните данни, събра...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР