Изпратил съм всички книжа, които получих от Върховна касационна прокуратура.

...
Изпратил съм всички книжа, които получих от Върховна касационна прокуратура.
Коментари Харесай

Данаил Кирилов с подробности за екстрадицията на Васил Божков от ОАЕ

Изпратил съм всички бумаги, които получих от Върховна касационна прокуратура. Имам данни от дипломатическото посланичество в Абу Даби, че са импортирани в Министерство на правораздаването на ОАЕ. Очакваме реакцията на колегиет от ОАЕ. Това съобщи правосъдният министър Данаил Кирилов  Данаил Кирилов Данаил Кирилов е роден на 25 юни 1970 година в Димитровград. Висшето си обучение получава в СУ "Св. на журналистически въпрос какво се случва с документите за екстрадицията на Васил Божков

Той добави, че настояванията за екстрадация са две – за Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от и за Георги Попов.

Сийка Милева: Прокуратурата държи да върне Васил Божков в България

,,Отзоваване на арбитър от Европейския съд по правата на индивида може да вършат единствено и само съдиите от този съд, сподели министърът Кирилов по отношение на информацията за арбитър от Европейския съд за правата на индивида, махленски в спор на ползи.

Novini.bg напомня, Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от бе арестуван в ОАЕ в края на предишния месец. Разследванията на Специализираната прокуратура против него започнаха предходната година. Беше формирано досъдебно произвеждане за закононарушение, осъществено през декември 2017 година в София, показаха тогава от държавното обвиняване. Става въпрос за сигнал от Цветомир и Боян Найденови, който включва също по този начин и данни за изнудване посредством насила, съпроводено със опасност за ликвидиране или тежка телесна щета.

Към момента на Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от са повдигнати 11 обвинявания за началник на незаконна група, за насила, за изнудване, за опит на рушвет на длъжностно лице, търговия с въздействие, владеене и отчуждаване на културни полезности. Отделно Божков е разследван и за организирането и ръководенето на незаконна група, обвързвана с убийства, изнасилвания и принуди.

По думите му прекратяването на пълномощията би следвало да се реализира единствено и само от съдиите от Европейския съд по правата на индивида с изключително, квалифицирано болшинство две трети от целия състав.

,,Аз персонално като някогашен член на Правната комисия на Парламентарната асамблея на Съвета на Европа съм взел участие в няколко процедури, с които е попълван състава на Съда по правата на индивида. В комисиите там има също изчерпателен спор на качествата на кандидатурите. Не съм взел участие преди време в тази процедура, която е касаела настоящия арбитър, а преди този момент юрист по правата на индивида господин Йонко Грозев'', посочи още министърът.

Данаил Кирилов  Данаил Кирилов Данаил Кирилов е роден на 25 юни 1970 година в Димитровград. Висшето си обучение получава в СУ "Св. приказва и по проблема със арбитър Андон Миталов. На въпрос дали е получил информация от Държавния департамент на Съединени американски щати за арбитър Миталов, Кирилов съобщи, че тъкмо той не е желал такава информация.

,,Получил съм покана от дисциплинарния състав по това дело. Ако желая мога да бъда изслушан на 12 март'', сподели още Кирилов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР