Изпратихме още един ден на лъжата. По това време Интернет

...
Изпратихме още един ден на лъжата. По това време Интернет
Коментари Харесай

Най-интересните първоаприлски шеги

Изпратихме още един " ден на лъжата ". По това време Интернет е залят от ужасни смешки и неуместни хитрости, които в най-хубавия случай заслужават прозявка. Но " празникът " нормално носи и някои занимателни и същински истински смешки, които отсяхме и ви представяме в идващите редове...

Razer желае да е вътре в нас

Добре де, не самите Razer. Не компанията. Това би било необичайно и мъчително. Всъщност, Razer на 1-ви април взеха решение да ни изненадат с Project Venom V2, енергийна напитка. Билето освен, че съставлява коктейл от специфични химикали увеличаващи КПД-то, само че и включва дребен пакет от " нано-механични роботи ", които би трябвало да ви изстрелят на върха измежду и-спортовете.



Genetic Select от Lexus и 23andMe

А, ето и концепция, която можем да забележим интерпретирана в идващия сезон на Black Mirror. Lexus употребяват ДНК-то на купувача, с цел да дефинират идеалният автомобил с идеалните екстри, особено за него.



LEGO VacuSort

LEGO може и да считат следното за смешка, само че това е нещо, от което в действителност имаме потребност, а точно – прахосмукачка, която сортира кубчетата по цвят и форма, само че и отделя мръсотията от конструктор частите.

Netflix купуват Seth Rogen

Стрийминг колоса разгласи, че напълно придобива артиста Сет Рогън (Seth Rogen)... Да, това значи, че купуват и тялото, и душата му. На процедура, това е реклама за новото стенд-ъп шоу на Рогън, което Netflix ще излъчат извънредно на 6-ти април.

PlayStation: The Board Game

Настолна игра, която не е във 4К резолюция! Шест книги с правила, мултиплейър за до четирима играча, големи зарове, дребни зарове, доста зарове! А скоро на пазара и PlayStation: The Board Game: The Video Game.

Need For Speed: Traffic Jam

Е, това е игра, която не сме играли! Супер-бързи коли в... запушване! Истинският рали симулатор в ново, по-реално амплоа!

T-Mobile и първият в света кракофон!

Американската телекомуникационна компания T-Mobile оповестиха Sidekick, първият кракофон в света! Селфи камера на пръстите, устойчив към надраскване екран на ходилото и розов цвят, който ще се вижда от стотици метри. И това, в случай че не е страхотна концепция!



Pringles чипсовалута

На първо място " чипсовалута " звучи ужасно, в това число и на британски ( " chiptocurrency " ). Разбира се, самата валута се споделя Pringcoin, което е не по-малко паметно.

Snapchat се подиграват на Фейсбук

Нямаше по какъв начин Марк Цукерберг и компания да не отнесат много смешки на 1-ви април поради неотдавна разразилия се скандал с приключването данните на десетки милиони консуматори. Конкурентите от Snapchat сътвориха филтър, който прави по този начин, че като че ли съветски ботове харесват постовете ви.

Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР